Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δημιουργήστε το χώρο αποθήκευσής σας!


 
Πίνακες ανακοινώσεων
Μετατρέψτε ένα απλό πάνελ από φελλό σε μοντέρνους πίνακες ανακοινώσεων. Αγοράστε κομμάτια φελλού πάχους  μισής ίντσας σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα και καλύψετε τα με υφάσματα. Λεπτά υφάσματα, και τυλίξτε τα σαν δώρα. Διπλώστε τις γωνίες, όπως κάνετε για ένα πακέτο δώρου, στη συνέχεια, τυλίξτε το ύφασμα στην πλάτη και σταθεροποιείστε το με κόλλα ή ταινία ή επαγγελματικό συρραπτικό (εύκολα θα βρείτε σε μαγαζιά με είδη κατασκευών). Τοποθετήστε τα πινάκια περίπου 2 έως 3 ίντσες χώρια και χρησιμοποιήστε συγκολλητικό κατασκευής να προσκολληθεί στο τοίχωμα ή απλά προκάκια. Για να εξασφαλιστεί ευθείες γραμμές κατά την τοποθέτηση, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο λέιζερ για να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε το πάνελ ή ένα χάρακα.
Κρατήστε τα από το καπάκι
Τοποθετήστε μικρά αντικείμενα σε διαφανή βάζα για να βρίσκεται εύκολα αυτό που θέλετε χωρίς  να είναι μονίμως μες στα πόδια σας. Χρησιμοποιείστε τα όπου χρειάζεστε αποθήκευση, την κουζίνα, στο γραφείο, στο γκαράζ. Απλά κολλήστε τα καπάκια στο κάτω μέρος ενός ραφιού ή ερμαρίου απλά χρησιμοποιώντας κόλλα βαρέως τύπου.
Σταθμός τέχνης
Για να υποστηρίξετε το δημιουργικό πνεύμα του παιδιού σας φτιάξτε του ένα διπλής χρήσης γραφείο σχεδίασης Επιλέξτε ένα απλό και σε χρώμα της επιλογής σας τραπέζι- θρανίο. Βιδώστε ένα στήριγμα για ένα ρολό χαρτί στο κάτω μέρος του πάγκου και τοποθετήστε μολύβια και μαρκαδόρους σε πλαστικά πλενόμενα δοχεία πάνω στον πάγκο, γιατί όχι παλιά τάπερ, χρωματιστά ή μη. Για την τοποθέτηση του ρολού γυρίστε το τραπέζι ανάποδα και εφαρμόστε το στήριγμα του χαρτιού με ξυλόκολλα και βίδες.
Αποθήκευση κάτω από το κρεβάτι
Προσθέστε  ρόδες σε vintage βαλίτσες, σε οριζόντια θέση. Κολλήστε κομμάτια ξύλου πάχους μια ίντσας μέσα στις γωνίες στον πάτο της βαλίτσας. Τοποθετήστε τους τροχούς στην εξωτερική μεριά, με επίκεντρο τα μπλοκ του ξύλου. Βάψτε τις βαλίτσες με σπρέι, αφήστε τες να στεγνώσουν.
Χώρος περιοδικών
Πάρτε μια παλιά θήκη εργαλείων μεταλλική. Χρώμα σε μορφή σπρέι και διάφορα στένσιλ, όλα από χρωματοπωλείο. Μετά απλά αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου