Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Πώς να διακοσμήσετε τα παιδικά σας πιάτα εύκολα και δημιουργικά

Φτιάξτο μόνος σου: πώς να διακοσμήσετε τα παιδικά σας πιάτα εύκολα και δημιουργικά



Μας αρέσουν οι γρήγορες, οικονομικές και εύκολες κατασκευές στο σπίτι γιατί αποτελούν μια δημιουργική δραστηριότητα στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας!
Σας παρουσιάζουμε τα μοναδικά και δημιουργικά παιδικά πιάτα! Τα υλικά που θα χρειαστούμε για αυτή την κατασκευή είναι τα εξής:
  • Μερικά πορσελάνινα πιάτα (τα οποία να είναι ασφαλές να τοποθετηθούν στο φούρνο).
  • Ένα μυτερό μαρκαδοράκι (προσοχή το μαρκαδοράκι να μην περιέχει καμία τοξική ουσία μιας και θα έρχεται σε επαφή με τροφές).
  • Ένα μολύβι.
  • Ένα λευκό χαρτί.
Ας αρχίσουμε λοιπόν! Πάρτε το μολύβι και το χαρτί στα χέρια σας και, είτε εσείς είτε το παιδί σας, σχεδιάστε ένα αστείο ανθρωπάκι ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στη συνέχεια, με οδηγό το χαρτί και αφού έχετε κατασταλάξει στο σχέδιο που επιθυμείτε πάρτε το μαρκαδοράκι και ξεκινήστε να ζωγραφίζετε το σχέδιο σας προσεκτικά πάνω στο πορσελάνινο πιάτο. Τέλος, πάρτε το πιάτο (αυτό πρέπει να το κάνετε αυστηρά εσείς!), τοποθετήστε το στο φούρνο σας στους 180 βαθμούς και “ψήστε” το για 30 λεπτά. Μετά το “ψήσιμο” απλά βγάλτε το πιάτο από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς. Το πιάτο σας είναι έτοιμο για το μικρό σας ήρωα!
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου