Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Κουζίνα και Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!


Μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίναςΌσο περνούν οι ημέρες, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διακόσμηση του σπιτιού είναι ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα. Τις ημέρες αυτές, προσπαθούμε να κάνουμε όλους τους  χώρους ακόμα πιο «ζεστούς» και γεμάτους με χρώματα!
Μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας


Οι πάγκοι της κουζίνας, τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου προτιμάμε να είναι καθαροί και όσο πιο άδειοι γίνεται, ώστε να τους χρησιμοποιούμε αμέσως μόλις το θελήσουμε. Να λοιπόν μια ευκαιρία που θα μπορούσατε να αδράξετε για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της κουζίνας σας!

 Μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας

Το κόκκινο είναι από τα πιο χαρούμενα και τα πιο συχνά επιλεγμένα χρώματα των γιορτών. Κάντε λοιπόν την κουζίνα σας γιορτινή, τονίζοντας την με χρώμα. Μπορείτε να προσθέσετε κόκκινες πινελιές εδώ κι εκεί, βγάλτε τις κόκκινες πετσέτες και τους κόκκινους δίσκους σας από τα ράφια και τα συρτάρια και η ατμόσφαιρα στον χώρο θα γίνει γιορτινή!
 Λουλούδια, γιρλάντες και στεφάνια

Λουλούδια, γιρλάντες και στεφάνιαΑφήστε «προσεκτικά» πάνω στις άδειες επιφάνειες λουλούδια και φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικης διακόσμησης απλώνοντας γιρλάντες πράσινες, ή και χρωματιστές – ανάλογα με τους τόνους και τα χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο-. Για έμφαση, διακοσμήστε τον πάγκο σας με γιρλάντα η οποία θα περνά κάθε τόσο γύρω από κάποιο μικροαντικείμενο – χριστουγεννιάτικο ή και όχι!

 Λουλούδια, γιρλάντες και στεφάνια

Τα στεφάνια είναι ένα ακόμη στοιχείο στην διακόσμηση των Χριστουγέννων. Συνήθως βάζουμε τα στεφάνια στις πόρτες του σπιτιού, και κυρίως στην εξώπορτα. Καιρός όμως να αρχίσετε τον αυτοσχεδιασμό! Πάρτε κορδέλες στους τόνους που σας αρέσουν, και δέστε τες γύρω από τα στεφάνια.

Έπειτα, κρεμάστε τα στεφάνια από κάπου ψηλά, και αφήστε τα να αιωρούνται κάνοντας τον χώρο γιορτινό.  Με απλά βήματα, έχετε φτιάξει μια κουζίνα διακοσμημένη χριστουγεννιάτικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου